George Burcea visează la o împăcare cu Andreea Bălan? Încă poartă verigheta pe deget/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

George Burcea le-a dat tuturor de gândit după ce s-a afișat cu verigheta pe care i-a pus-o pe deget Andreea Bălan, în ziua nunții lor. Să se gândească actorul la o împăcare cu fosta soție?

Despărțirea dintre George Burcea și Andreea Bălan s-a transformat, rapid, într-un scandal monstru între cei doi foști parteneri. După ce au anunțat că vor divorța, au apărut detalii incredibile din interiorul mariajului lor, motiv pentru care nimeni nu a mai îndrăznit să se gândească la o împăcare între cei doi.

Însă iată că George Burcea a uluit pe toată lumea după ce a publicat pe contul său de instagram un selfie pe care și l-a facut în oglindă, în care se vede clar că pe degetul lui încă este verigheta care a simbolizat dragostea dintre el și Andreea Bălan, la un moment dat.

Prima reacție după ce Andreea Bălan și-a făcut un nou iubit

La câteva săptămâni de la aflarea faptului că Andreea Bălan este într-o nouă relație, Geoge Burcea a avut și o primă reactie, ușor ironică.

„Din păcate ți-a luat altcineva locul, mult mai simpaticuț ca tine”, i-a comentat o internaută. În acel moment a venit și replica lui Burcea: „Csf (n.r. ce să fac)... eu prost ;))))”.

Însă schimbul de replici nu s-a terminat aici, ci printre comentariile lăsate la una dintre imaginile sale, o internaută i-a spus că „Andreea este o femeie prea finuță ca să stea cu un arogant și needucat”, iar răspunsul fostului soț al blondinei nu a întârziat să apară: „Iubita mea, îți recomand puțină gramatică și apoi discutăm mai multe... dacă inveți”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest