George Burcea vrea să se împace cu Andreea Bălan? A vorbit despre motivul despărțirii de artistă!

 

George Burcea a vorbit pentru prima dată deschis despre motivul care a dus la despărțirea de Andreea Bălan. Mai mult decât atât, actorul a făcut câteva remarci care i-a trimis pe toți cu gândul la dorința unei reconcilieri cu mama copiilor lui.

George Burcea a făcut dezvăluiri neașteptate referitoare la Andreea Bălan, dând de înțeles că își dorește o împăcare cu aceasta. Actorul a mărturisit că blondina întotdeauna va avea un loc special în inima lui, iar tatuajul de pe încheietură pe care i l-a dedicat în timpul relației, va rămâne întotdeauna acolo.

„Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei, iar acest tatuaj va fi aici mereu. Nu am făcut acest tatuaj să-l șterg, dacă mă despart de ea.”, a spus actorul la o emisiune tv.

George Burcea, despre motivul despărțirii de Andreea Bălan

George Burcea a vorbit pentru prima dată despre motivul care l-a distanțat de Andreea Bălan, cât și despre traumele pe care le-a suferit în copilărie. Actorul a mărturisit că din cauza istoricului familial defectuos, trăirile și experiențele negative trăite în copilărie, au intervenit puternic în relația sa de familie și cu mama copiilor săi.  

„În momentul în care ai un background asemănător ca al meu, adică unde o familie se destramă că mama venea foarte rar acasă sau că pe tata l-am văzut prima dată la 18 ani, rata să destrami și tu familia la rândul tău este destul de mare. Toate traumele din copilărie, toate greutățile, toate lacrimile te-au făcut să ajungi pe calea asta.”, a mai adăugat George Burcea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest