George de „Insula Iubirii”, transformat total de mama copilului său! Se cunosc din copilărie: „Am crescut împreună”/ VIDEO

 

George Zanoaga a fost una dintre ispitele de la „Insula Iubirii” care a rămas în memoria colectivă, datorită modului de „operare” prin care reușea să le prindă în plasă pe domnișoarele care se înscriau pentru a-și testa relațiile. După ce a devenit tată pentru prima dată, bărbatul s-a transformat radical, atât datorită noului rol, cât și grație femeii pe care și-a ales-o ca parteneră de viață.

George de la „Insula Iubirii” și Mădălina formează un cuplu extrem de frumos, iar de când în viața lor a apărut rodul iubirii lor, lucrurile s-au îmbunătățit între ei. Bărbatul a mărturisit că o cunoștea pe iubita sa încă din copilărie și nutrea pentru ea sentimente de admirație, însă prietenia s-a transformat în dragoste, după ani buni.

”Eu eram fanul ei de când eram mic, aveam zece ani și ea douăzeci. Mă uitam la ea cum se dădea cu rolele, îmi dădea postere și acum e a mea”, a adăugat și George, fosta ispită de la ”Insula Iubirii”.

Mai mult decât atât, Mădălina a povestit că totul s-a întâmplat de la sine și în ciuda rolului de ispită pe care l-a avut în reality-show-ul de la Antena 1, nu și-a schimbat nicio secunda părerea despre el.

”Noi ne știm de mici, am crescut împreună, apoi am devenit parteneri de afaceri și acum avem o relație. Lucrurile au decurs de la sine, așa a fost să fie, de aceea am devenit și părinți. Nu mi-am schimbat părerea despre el (nr. când a fost ispită), deși avea multe pretendente și înainte și după emisiune. Oricum eu l-am ales pe el, nu el pe mine. Avem o mică doză de gelozie, dar așa e când iubești plus că avem parolele la telefoane, că nu cred că parolele sunt pentru parteneri, ci pentru străini”, a spus Mădălina în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest