George de la „Insula Iubirii”, tătic pentru prima oară! A trăit un coșmar până să își țină copilul în brațe, din cauza pandemiei!

 

Unul dintre cei mai doriți bărbați de la „Insula Iubirii” a trecut prin momente grele! A devenit tătic, în urmă cu puțin timp, dar a trăit un coșmar până să își țină copilul în brațe. Toate lucrurile s-au schimbat pe ultima sută de m, iar în cadrul unui interviu exclusiv ne-a povestit ce i s-a întâmplat iubitei in spital.

Din cauza pandemiei de coronavirus, George a fost obligat să își lase partenera de viață însărcinată în fața ușilor spitalului, dat fiind că nu avea voie să o însoțească dincolo de barieră. Iubita fostei ispite de la „Insula Iubirii” a avut parte de clipe terifiante, după ce mai bine de 15 ore a avut contracții extrem de dureroase și din cauza greutății copilului medicii au fost nevoiți să apeleze la operația de cezariană, în detrimentul nașterii naturale, așa cum stabiliseră inițial.

„Totul a fost în carantină, i s-au făcut niște teste de coronavirus, au fost ok, după care au băgat-o la naștere. Ea normal trebuia să nască natural, dar pentru că cea mică era puțin mai mare decât era cazul, nu putea naște natural, așa că a apelat la cezariană în ultima clipă. După 15 ore de contracții super mega dureroase, doctorii i-au spus că nu poate naște natural.

Am lăsat-o la spital, la maternitate, în jurul orei 4 dimineața pentru că avea contracții foarte mari, de la 6 după amiaza până la 4 dimineața a doua zi, am lăsat-o acolo și mi-am dus după 4 zile să o iau. Datorită tehniologiei am putut să o văd, dar nu este același lucru, ca și când ești acolo. A fost greu pentru că nu am fost acolo să văd ce s-a întâmplat. Eram pe telefoane, sună la spital, vezi dacă a intrat, dacă nu a intrat. A fost greu.” a spus George.

Din fericire, totul s-a încheiat cu bine, iar fosta ispită de la „Insula Iubirii” trece prin cea mai frumoasă perioadă și are grijă de fetița sa ca de ochii din cap. „Ea a avut 3 kilograme 410, 54 de cm, unul dintre cei mai măricei copii din spital. Nota 10!” a completat acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest