George Piștereanu și iubita sa: O întâlnire neașteptată și o călătorie spre căsătorie

 

Povestea de dragoste dintre George Piștereanu și soția sa a început cu o întâlnire plină de umor. Cei doi s-au căsătorit acum un an și recent au dezvăluit detalii despre cum au ajuns să se cunoască. Actorul a făcut o glumă inedită la prima întâlnire, cu intenția de a o surprinde pe Georgiana atunci când a sosit în România.

George Piștereanu și Georgiana și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă la Las Vegas, în primăvara anului trecut. De atunci, actorul a păstrat mai multe aspecte ale relației lor în privat. Cu toate acestea, a dezvăluit că au început să comunice pe Facebook și au continuat să vorbească prin Facetime, până când au avut prima lor întâlnire față în față.

George Piștereanu a subliniat că el a sugerat ca întâlnirea să aibă loc în Portugalia, însă iubita sa a dorit ca acest moment special să se desfășoare în România. „Am început să vorbim pe Facebook și apoi am trecut la Facetime, pentru a ne putea vedea într-un fel sau altul. Apoi am decis să ne întâlnim. Eu, fiind un gentleman, am propus să ne vedem în Portugalia, pentru că era mai aproape de ea, dar ea a spus nu, în România este mai bine”, a mărturisit George Piștereanu într-un interviu acordat Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest