Georgiana Lobonț a făcut snorkeling fix în același loc din Egipt unde a fost ucisă de rechin românca: „Am rămas șocată!”

 

Îndrăgita cântăreață a realizat că i-au trecut colții rechinului pe lângă ureche, înotând cu două luni în urmă fix în locul în care a sfârșit Roxana Donisan.

 

În aprilie, de Paște, Georgiana Lobonț le-a oferit membrilor familiei ei o vacanță exclusivistă pe țărmurile însorite ale Hurghadei. Astfel, artista și-a luat întreaga familie, inclusiv părinții pentru a petrece momente unice la all-inclusive în Egipt. Georgiana a petrecut timp la piscina hotelului, dar s-a aventurat și în Marea Roșie pentru a face snorkeling, împreună cu tatăl și sora ei.

 

Astfel, vestea că românca Roxana Donisan a murit în colții unui rechin nu doar că a surprins-o, ci a înfiorat-o pe cântăreață. Georgiana Lobonț a făcut o serie de mărturisiri exclusive la Antena Stars despre modul în care a trăit moartea sucevencei, având în vedere că fix în aceiași locați, cu două luni și un pic în urmă ea putea avea aceiași soartă crudă.  

 

„Nu aș mai avea curaj să mă mai duc în Egipt. Am rămas șocată când am citit articolul. Sunt șocată, mai ales că am făcut și eu snorkeling cu tatăl meu și cu sora mea undeva în aceeași zonă. În Hurghada am fost și noi”, a mărturisit

 

Roxana Donisan a pierit în colții unui rechin, în apele din Marea Roșie, în Hurghada. Trupul ei a fost găsit la scurt timp după ce o austriacă a avut aceeași soartă. Ambele atacuri ar fi avut loc la sud de orașul Hurghada, la o distanță de 600 de metri unul de celălalt, în largul coastei orașului Sahl Hasheesh. Părinții Roxanei au aflat că fiica lor a murit de la televizor.

 

”Stau să mă gândesc cum a putut să mi-o ia Dumnezeu dacă era credincioasă. Păcatele cui trebuie să le plătească copilul meu? Ea era o înotătoare foarte bună. De la patru ani am dat-o la înot și a prins o dragoste de apă. Singurul copil. singurul copil! Și măcar dacă aveam un nepot, dar nu a fost să fie să își găsească jumătatea. Joi sau vineri am vorbit ultima dată. Foarte mulțumită de timpul petrecut până la acea oră. Era al treilea an acolo, era ca acasă, a mărturisit tatăl Roxanei pentru Observator.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest