Georgiana Lobonț, detalii despre relația cu soțul ei: „În orice căsnicie nu e numai roz, mai treci și prin momente mai gri”

 

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan se iubesc de 13 ani, însă una dintre cele mai în vogă artiste a recunoscut la Star News că au existat și momente mai puțin faste în mariaj.

 

Povestea de iubire dintre Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan a început 2009, pe când artista avea 15 ani. Rodul iubirii dintre ei sunt cei doi copii ai cuplului. Toată această perioadă care au petrecut-o împreună a avut rolul de a-I maturiza, după cum a declarat solista. În exclusivitate pentru Antena Stars, artista a mărturisit că luna viitoare, la începutul primăverii, vor sărbători șase ani de căsătorie. Cei doi se înțeleg de minune și trăiesc zilnic clipe de poveste alături de copilașii lor.

 

„De 13 ani ne cunoaștem și anul ăsta, în martie, împlinim șase ani de căsătorie. Și el a contribuit la maturizarea mea, probabil că și eu am contribuit la maturizarea lui, dar și copiii ne-am responsabilizat și fiecare expreiență de viață pe care am trăit-o”, a mărturisit Georgiana Lobonț, în cadrul emisiunii Star News.

 

Georgiana Lobonț a recunoscut că mai există și momente grele în căsnicie, dar indiferent de situație dragostea învinge. De asemenea, chiar dacă nu a fost tot timpul ușor, aceștia au luptat împreună. Cei doi se bucură de o poveste frumoasă de dragoste și par de nedespărțit. „Chiar dacă au fost și momente în care poate gândurile noastre nu au fost pe aceeași lungime de undă, dar am încercat să le aliniem și să formăm un întreg. În orice căsnicie nu e numai roz, mai treci și prin momente mai gri”, a adăugat vedeta.

 

Ultimele zile au fost în schimb de vis pentru Georgiana Lobonț și soțul ei. Cei doi au petrecut o vacanță de lux în Maldive, unde s-au distrat de minune.  ”Ne-am dus cu barca, am fost la pescuit, am fost să vedem delfinii, am făcut scuba diving, am văzut corali, pisici de mare, rechini mari de 2,5 metri”, a spus Georgiana Lobonț.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest