Georgiana Lobonț, însărcinată din nou? Artista dezvăluie planurile ei pentru viitorul familiei

 

Rareș Ciciovan vrea să o menajeze, dar Georgiana Lobonț își dorește al treilea copil: "Vreau să duc tradiția familiei mai departe"

 

Georgiana Lobonț, cântăreața de succes din România, își dorește să devină mamă din nou și a dezvăluit acest lucru într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars. Georgiana și soțul ei, Rareș Ciciovan, sunt căsătoriți de mai bine de 7 ani și formează o familie fericită, însă artista simte că încă mai are multe de oferit ca mamă și își dorește să aducă pe lume un al treilea copil.

În interviul acordat pentru Antena Stars, Georgiana a mărturisit că vrea să ducă tradiția familiei mai departe și să aibă trei copii, așa cum au fost și ea și surorile ei crescute de părinți. Chiar dacă Rareș Ciciovan vrea să o menajeze, artista spune că își dorește mai mult decât el să rămână însărcinată.

Georgiana a mai adăugat că momentan nu este însărcinată, însă speră ca bunul Dumnezeu să le ofere această binecuvântare. Artista se bucură de succes în carieră și de o familie împlinită alături de soțul ei, motiv pentru care razează de fericire și mulțumire.

„Îmi doresc să rămână însărcinată, sper ca bunul Dumnezeu să ne ajute să facem și al treilea copil. Noi ne dorim. Adică eu mai mult, Rareș vrea să aibă grijă de mine și să mă menajeze, dar pentru că noi am crescut trei fete la părinți, vreau să duc tradiția mai departe și poate că bunul Dumnezeu o să ne mai dea un copil, dar momentan nu sunt însărcinată”, a mărturisit Georgiana Lobonț, pentru Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest