Geroge se mută în România să stea alături de Adriana Bahmuţeanu. "Nu să mă duc eu în America!"

 

După o logodnă fulgerătoare, George Restivan a decis să se mute în România pentru Adriana Bahmuțeanu. Bărbatul cu care vedeta s-a logodit la finalul lunii iulie, după doar o lună de relație, lasă totul în urmă pentru a fi cu femeia pe care o iubește. Jurnalista a făcut mai multe declarații pe această temă, pentru Antena Stars.

Mai îndrăgostită ca niciodată, Adriana Bahmuțeanu susține că reația dintre ea și George este atât de închegată, încât au sentimentul că se cunosc „de-o viață”. Totodată, vedeta afirmă că a pierdut prea mult timp până să-l întâlnească, iar acesta este singurul lucru de care îi pare rău.

„Suntem foarte bine. Noi ne purtăm și ne simțim ca un cuplu consolidat. Parcă zici că ne cunoaștem de-o viață, gândim la fel, intuitiv ne dăm seama ce dorește celălalt și ne înțelegem foarte, foarte bine. Parcă zici că suntem de o viață împreună. Îmi pare rău că am pierdut atâta timp.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru Antena Stars.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană a mărturisit că partenerul ei a ales să facă încă un pas important pentru relația lor. George se va muta în țară alături de copilul său, pentru a putea construi un viitor cu Adriana. Totodată, vedeta a dezvăluit că bărbatul și-a lăsat băiețelul în grija ei, până rezolvă lucrurile în America, iar ea deja îi este ca o mamă copilului.

„George este acum în America, eu am rămas în țară cu băiețelul nostru, cu băiatul lui. Trebuie înscris la școală, trebuie testat, mai sunt alte lucruri de rezolvat aici. Mă înțeleg foarte bine cu băiețelul lui, săptămâna viitoare vin și băiețeii mei, deci o să fim împreună toți și îl așteptăm și pe tati să vină acasă. (...) El se va întoarce în România și ne-am tot gândit cum va fi mai bine pentru noi. Am luat decizia ca George să vină în România, nu să mă duc eu în America. A rămas să vină el în România și în vacanțe vom merge în California. Vrea un viitor cu mine! Mai ales că el este român, el simte românește, vorbește românește. (...) Viitorul e în față ... Suntem foarte bine!”, a dezvăluit vedeta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest