Gestul care i-a trădat pe Inna și Deliric: este vedeta însărcinată?! „Mă las de muzică”

 

Pe covorul roșu, Deliric a făcut un gest care a surpins pe toată lumea și a născut bănuieli că Inna ar putea fi gravidă. Ce a declarat cântăreața pe scena de la Craiova.

 

În acest weekend, în deschiderea Târgului de Crăciun 2022, Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a organizat și „The Artist Awards”, eveniment care a reunit nume consacrate din showbiz-ul autohton. Astfel, în Bănie au venit inclusiv Inna și Deliric. Înainte de a urca pe scenă pentru recitat, Inna s-a pozat cu partenerul ei pe covorul roșu.

 

În fața fotografilor adunați, rapper-ul a făcut un gest care a surprins pe toată lumea și a început să alimenteze anumite bănuieli, potrivit cărora partenera sa ar putea să fie gravidă. Astfel, Deliric, i-a pus mâna pe burtică Innei și a mângiat-o, în timp ce aceasta se afla lângă el. Când și-au dat seama ce au sugerat cu gestul făcut, cei doi au început să râdă. Nu se știe dacă Inna este însărcinată sau își doresc un copil în viitorul apropiat, însă este clar că au lăsat de înțeles multe lucruri în urma gestului lui Deliric.

La evenimentul muzical de la Craiova, Inna a fost recompensată cu premiul ”Best Female Artist”, înmânat chiar de partenerul ei. După ce a primit premiul Inna a spus: „Mulțumesc frumos! Vreau să fac un anunț. Mă las de muzică, dacă mi-a dat bărbatul ăsta Best Female. Mulțumesc frumos!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest