Gestul incredibil al lui Tom Hanks după ce un copil i-a scris că este hărțuit de colegii săi pentru că se numește Corona

 

Un băiețel în vârstă de opt ani, pe nume Corona de Vries i-a scris lui Tom Hanks, odată la auzirea veștii că marele actor și partenera sa de viață au fost infectați cu coronavirus. Totodată, micuțul a dezvăluit că duce o viață grea din cauza numelui său, fiind hărțuit de colegi.

În scrisoarea sa, Corona de Vries și-a expirmat îngrijorarea pentru cele două vedete și le-a întrebat pe cele două vedete dacă se simt bine, dat fiind că au fost infectate cu virusul COVID-19.

Impresionat de gestul și de povestea micuțului, Tom Hanks i-a raspuns copilului tot printr-o scrisoare, în care i-a mulțumit pentru faptul că i-a păsat de sănătatea lui și a soției sale. Mesajul a fost trasmis într-o manieră atipică, deoarece actorul a lăsat scrisoarea redactată l-a o mașină de scris cu numele Corona inscripționat, pe care a facut-o cadou celui mic.

„Eşti singura persoană pe care o cunosc şi care poartă prenumele Corona – precum inelul din jurul Soarelui, care înseamnă «coroană»”, a mai scris Tom Hanks în aceeaşi scrisoare adresată copilului. “Cred că această maşină de scris ţi se potriveşte. Întreabă un adult cum funcţionează. Şi foloseşte-o ca să îmi scrii din nou”, a mai spus Hanks.

Mai mult de atât, marele actor de la Hollywood a incheiat scrisoarea menționându-i micuțului Corona că, de aici înainte, poate apela la el pentru tot ce își dorește și va găsi, întotdeauna, un prieten de nădejde în el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest