Gestul incredibil pe care Dani Mocanu vrea să îl facă pentru fanii lui, după ce a renunțat la muzică/ VIDEO

 

Așa cum a promis, Dani Mocanu a renunțat la cariera muzicală de succes, la începutul acestui an. În schimb, manelistul și-a propus să facă un gest incredibil pentru toți oamenii care l-au susținut de-a lungul succesului profesional. Despre ce este vorba?

Vestea că Dani Mocanu se retrage din muzică a picat ca o bombă în lumea mondenă românească. Deși este supranumit „Titanul Trending-ului”, fiecare piesă lansată devenind hit național și numarul 1 pe YouTube, manelistul a hotărât să își închieie cariera de succes și să ia Calea lui Dumnezeu.

”Când am început sa cant eram amărât. Aboa aveam niște haine pe mine cumparate cu niște bănuți strânși ... casă nu aveam, dar în schimb aveam multe greutăți și datorii ! De la prea multă amărăciune nimeni din familia mea nu vedea un succes pe acest plan ... își vedeau de ale lor ... însă eu am sperat și am luptat ca un robot ... ca un robot setat sa câștige. Am avut încredere in Dumnezeu și știam ca EL imi va pregăti atât mie cât și familiei mele un viitor frumos. Anii au trecut, iar EL, viața mea CREATORUL UNIVERSULUI m-a sprijinit in tot ceea ce am făcut. M-a luat de mâna și m-a pus in fata tuturor.”, a spus Dani Mocanu pe YouTube.

Gestul incredibil pe care Dani Mocanu vrea să îl facă pentru fanii lui

Dani Mocanu a făcut un anunț uluitor pe contul de socializare. Potrivit spuselor sale, artistul își dorește să își ajute admiratorii, pe plan profesional și este dispus să își pună la bătaie averea pe care o are pentru a-i face și pe alții să se bucure de succesul pe care îl are și el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest