Gestul inedit făcut de Felix Baumgartner pentru Mihaela Rădulescu, cu ocazia aniversării a șase ani de relație/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner împlinesc șase ani de relație, pe 23 octombrie. Deși s-a vehiculat că povestea de dragoste dintre cei doi și-a găsit sfârșitul de mult, iată că adevărul este altul, iar gestul inedit făcut de partenerul prezentatoarei TV stă drept dovadă!

În ultima perioadă s-a tot spus că Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu mai formează un cuplu. Atât din cauza faptului pentru că au fost prinși la diverse evenimente singuri, cât și pentru ca nu s-au mai afișat în mediul online atât de des precum o făceau.

Recent, Mihaela Rădulescu a infirmat toate zvonurile și a dezvăluit că este mai fericită ca niciodată, însă a decis să nu își mai expună viața amoroasă în social media, ci să o trăiască în intimitate, alături de partener.

Pe lângă spusele Mihaelei Rădulescu, iată că acum și Felix Baumgartner a ținut să le arate tuturor cât de mult o iubește pe femeia care i-a fost alături la bine și la greu de șase ani de zile.

Celebrul cascador a montat un clip, pe care l-a publicat pe contul său de socializare, cu cele mai frumoase și tandre momente pe care le-a avut cu iubita lui. În timp ce fotografiile rulau, pentru fundalul muzical a fost aleasă melodia extrem de sugestivă: „Can’t get you off my mind” (Nu te poate scoate din mintea mea).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️ Music by Lenny Kravitz, Can’t Get You Off My Mind

O postare distribuită de FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner) pe

Impresionată de gestul iubitului ei, Mihaela Rădulescu a postat și ea o imagine pe instagram, care a venit însoțită de un răspuns pentru cadoul inedit primit din partea lui Felix Baumgartner: “Fața mea când văd așa ceva”, a spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest