Gestul șocant făcut de rudele fostului partener al Andreei Podărescu pentru a o decădea din drepturile părintești pe vedetă!

 

Scandalul dintre Andreea Podărescu și fostul partener de viață devine din ce în ce mai mare! În direct la Star Magazin, vedeta a mărturisit că in războiul celor doi au intervenit și rudele bărbatului, care fac tot ce le stă în putința pentru a o decădea pe vedetă din drepturile părintești!

Andreea Podărescu a ajuns la limita disperării! Vedeta a dezvăluit pentru Antena Stars că toate pozele pe care le postează cu copilul ei pe conturile de socializare sunt furate de rudele fostului partener de viață. Motivul?

Potrivit spuselor sale, familia fostului iubit încearcă să o decadă din drepturile părintești și să demonstreze că ei sunt, de fapt, cei care se ocupă de creșterea și educația micuțului, chiar dacă adevărul este cu totul și cu totul altul.

“De la 7 luni mă ocup exclusiv de creșterea lui. Am avut un proces în urma căruia s-a decis să are niște drepturi și care nu i-au fost respectate. Copilul nu a fost căutat de tatăl lui iar asta nu pentru că nu aș fi eu de acord cu relația lor, ci pentru că tatăl nu dorește această relație.

În momentul în care a venit de câteva ori la cel mic a venit cu scandal și pentru noi a fost foarte bine că nu s-a implicat. De o perioadă lungă de timp îmi sunt furate copilului meu, în care apar cu el, sunt furate de familia fostului partener.

Sunt postate pe conturile de socializare. Au fost sfătuiți de avocatul lor cum că s-ar ocupa și că ar petrece timp alături de el. (…)  Ei vor să demonstreze și care se ocupă exclusiv de creșterea lui sunt exclusiv ei, iar eu sunt o mamă cu probleme psihice care nu vrea ca copilul să aibă o relație tată-copil”, a spus Andreea Podărescu.

Mai mult decât atât, Andreea Podărescu susține că atunci când micuțul ei s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, tatăl acestuia nici nu l-a vizitat la spital, chiar dacă susține că ar fi încercat să o ajute cu suma de 20.000 de RON.

“Și că tatăl copilului ar fi venit atunci când fiul meu a fost internat în spital cu septicemie, ar fi venit și i-ar fi oferit suma de 200 de milioane lei vechi pentru a mă ajuta, numai că eu fiind o fandosită, i-am refuzat.”, a mai spus Andreea Podărescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest