Gestul unui străin care i-a tăiat răsuflarea lui Daniel Buzdugan. Ce s-a întâmplat la mormântul tatălui său

 

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai apreciați oameni de radio din România, dar nu doar datorită profesiei pe care o are, ci și pentru caracterul frumos de care a dat dovadă de nenumărate ori. Astfel că prezentatorul a fost martorul unui gest de mărinimie care l-a impresionat profund și pe care l-a împărtășit cu urmăritorii săi de pe social media.

Pentru că este cunoscut drept o persoană credincioasă, admiratorii săi știu cât de mult a fost afectat de faptul că, din cauza pandemiei de coronavirus, nu a putut aprinde o lumânare la mormântul tatălui său, astfel că o persoană străină a făcut acest gest și i-a trimis o fotografie cu dovada.

Daniel Buzdugan a povestit pe contul său de socializare că nu i-a venit să creadă atunci când a văzut poza pe care a primit-o de la un străin, după ce acesta aprinsese o lumânare, la mormântul tatălui său, dintr-un cimitir din Iași.

Pe lângă imaginea postată, omul de radio a scris și un mesaj în care s-a arătat extrem de recunoscător de gestul făcut pentru el și tatăl său. „Poate sună ciudat, dar m-am bucurat foarte tare să primesc poza asta de acasă de la Iași. Cineva care a putut întra în mod legal în cimitirul Sf Apostoli Petru și Pavel din Iași a trecut și pe la reședința veșnică a tatălui meu pentru a aprinde o lumânare! Fără cuvinte!. De omul bun şi de vreme bună nu te mai saturi! Slavă lui Dumnezeu că mai sunt și oameni buni pe pământ!”, a transmis Daniel Buzdugan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest