Gheorghe Turda a mărturisit ADEVĂRATUL motiv al despărțirii de Lucia Lazăr, mama Alinei Pușcaș! ”Nu sunt un tip gelos”

 

După ce a fost făcut praf de mama Alinei Puşcaş, Gheorghe Turda a răbufnit! Artistul a scos la iveală adevăratele motive ale despărţirii de Lucia Lazăr.

Omul spune multe la supărare, iar Gheorghe Turda regretă acuzaţiile aduse la adresa mamei Alinei Puşcaş.

"Un om care vede peste tot doar amanţi, un om gelos şi pe aerul respirat are probleme grave. Habar nu are ce spune! Nu cunoaşte, nu a văzut, nu a auzit despre niciun aşa-zis "amant". Sunt obsesiile lui", mărturisea Lucia Lazăr.

Gheorghe Turda nu are ce să-i reproşeze femeii alături de care a stat cinci ani. Iar motivul despărţirii dintre cei doi ar fi fost cu totul altul!

”Eu nu sunt un tip să fiu gelos, poate alte doamne din viaţa mea ar fi putut fi geloase. Două săbii tari, foarte ascuţite, nu încap într-o teacă.  Eu cu doamna m-am înţeles, să zic eu, relativ bine. A fost şi este o foarte bună gospodină. A fost grijulie cu mine, pot să spun, în situaţii mai puţin plăcute cu sănătatea. A avut grijă de mine. Îi mulţumesc pe această cale! Am rămas şi vom rămâne, hai să zicem, ca prieteni. Să ne respectăm reciproc, doresc acest cuvânt să fie accentuat, reciproc din partea mea şi din partea ei, ca să rămânem aceeaşi oameni cu scaun la cap”, a mărturisit Gheorghe Turda.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest