Gheorghe Turda, acuzat de infidelitate de Nicoleta Voicu, după ce i-a dat inelul: „Îți ridici semne de întrebare”

 

În cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, Nicoleta Voicu a dezvăluit că relația cu Gheorghe Turda s-a deteriorat, din nou, după ce și-au anunțat împăcarea. Mai mult de atât, interpreta de muzică populară îl acuză pe artist de infidelitate, chiar dacă i-ar fi dat și inelul mult dorit!

Nicoleta Voicu a făcut declarații uimitoare din relația ei cu Gheorghe Turda! Artista a mărturisit că unul dintre motivele care a dus la destrămarea relației cu interpretul a fost infidelitatea. Sau cel puțin, asta i-a dat de înțeles cântărețul prin modul în care s-a comportat.

„Efectiv, am sentimentul că nu pot să scap de el. La anumite aspecte pe care le-am regăsit, nu vreau să scap de el. Dar în momentul în care urc la tine în mașină, îți sună telefonul și tu nu răspunzi, se ridică semne de întrebare.” a spus Nicoleta Voicu.

I-a dat inelul

Interpreta de muzică populară a dezvăluit că într-una dintre serile in care se afla acasă la Gheorghe Turda, artistul a scos din buzunar o cutie cu un inel pe care i l-a oferit ca să se împace. Ulterior, cântărețul i-a cerut sa meargă împreună ca să gvrafeze atât inițialele numelui său, cât și data de naștere a Nicoletei.

„Când am rămas într-una din seri la el, eram inabordabilă, nu mergea cu mine. îl văd că dispare din bucătărie, vine preț de câteva minute și scoate ceva din buzunar, o cutiuță, din care a răsărit un inel care reprezenta o astfel de împăcare.  Am acceptat inelul, am rămas la el în seara respectivă și într-un moment de liniște a zis așa : „Știi ce mi-aș dori? Dar să nu dai în presă. Să gravezi data ta de naștere și inițialele numelui meu.” Parcă eram într-un film. I-am zis că mergem, că facem. M-a surprins puțin. În spatele meu este tot timpul el. nu pot să scap de el, niciodată.” a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest