Gheorghe Turda are o nouă relație, dar o trăiește în secret: „M-am lecuit de cancanuri”

 


La scurt timp după ce a recunoscut că iubește din nou Gheorghe Turda a vorbit despre moua relație la Antena Stars. Interpretul de muzică populară a mărturisit că și acum o duce „bine” cu dragostea și este hotărât să stea departe de scandaluri de data aceasta.

Astfel, pentru a nu se mai expune cum s-a întâmplat în trecut cu relația încheiată cu scandal dintre el și Nicoleta Voicu, Gheorghe Turda a preferat să fie rezervat în declarații și să nu dezvăluie identitatea partenerei lui sau detalii despre aceasta.

Totuși, artistul susține că lucrurile îi merg bine pe plan amoros, chiar dacă nu e sigur că își va petrece Crăciunul alături de noua iubită. Drept motiv, artistul a menționat faptul că noua lui parteneră nu locuiește în București.

„Stau bine (n.r. cu dragostea). Nu spun, ca să nu vă dau subiect de studiu pentru data viitoare. (...) Nu se știe deocamdată (n.r. dacă petrecem sărbătorile împreună), că persoana nu e în Capitală. (...) M-am lecuit de cancanuri.”, a spus Gheorghe Turda, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest