Gheorghe Turda, despre cele mai grele clipe din viața lui: „Când am ieșit din ghearele morții l-am văzut pe Dumnezeu”

 

Renumitul artist a povestit în exclusivitate la Antena Stars care a fost cea mai mare cumpănă din viața lui.

 

În urmă cu aproximativ 7 ani, în 2015, Gheorghe Turda suferit un accident vascular chiar când se afla pe scenă. În exclusivitate la Antena Stars, cunoscutul interpret de muzică populară a vorbit despre acel moment, unul dintre cele mai grele din viața sa. Cântărețul a mărturisit că „a ieșit din ghearele morții” și i-a mulțumit lui Dumnezeu. Totodată, a precizat că în acel moment i-a apărut și chipul mamei lui.

 

„Am avut un pasaj greu prin care am trecut și datorită lui Dumnezeu și Maica Precista am trecut și nu mai vreau să-mi mai amintesc de aceste cumpene care mi-au marcat viața. Când am ieșit din ghearele morții l-am văzut pe Dumnezeu și chipul mamei mele”, a măturisit Gheorghe Turda, pentru Antena Stars.

 

Experiența trăită l-a marcat profund pe solistul de muzică populară. În afara problemelor de sănătate cu care s-a confruntat relativ recent, Gheorghe Turda a mai mărturisit la Antena Stars că în adolescență a îndurat sărăcia. Pentru a-și vedea visul împlinit, acela de a intra la facultatea de canto, îndrăgitul interpret a făcut eforturi susținute, astfel încât mergea cu bicicleta peste 30 de kilometrii, ori de câte ori avea meditații la profesoara de canto. Siturația grea prin care a trecut a pus-o și pe seama regimului comunist din România, de până în 89, susținând că în acea perioadă averea familiei a fost confiscată de comuniști, drept urmare părinții săi au făcut mari sacrificii pentru cariera lui.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest