Gheorghe Turda, la un pas de moarte în Statele Unite ale Americii: ”A fost o cumpănă”

 

Solistul de muzică populară a rememorat o întâmplare care s-a petrecut în urmă cu trei decenii, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Este, fără doar și poate, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din România, cu o carieră fabuloasă în spate. Însă Gheorghe Turda a avut o mare cumpănă în urmă cu 30 de ani, când se afla în Statele Unite, alături de ansamblul Ciocârlia. El a povestit succint pentru Antena Stars, fără a intra în amănunte.

"Eram în America, în 1994, și era să mor atunci într-un accident stupid, când un escroc român care ne-a băgat tot ansamblul Ciocârlia, ne-a dus la moarte. Nu vreau să trec acum în amănunte despre ce s-a întâmplat atunci. Bine că am scăpat cu viață. A fost nefast pentru viața mea de atunci, a fost o cumpănă. Pe noi ne-au trimis la moarte, nu am provocat noi treaba asta.", a declarat Gheorghe Turda.

Solistul a fost acuzat de hărțuire de o vedetă autohtonă și a dorit să precizeze punctul de vedere cu privire la această situație. "A trebuit să dau o replică, nu am să dau numele. Eu am vrut să o ajut, și ea s-a lamentat în presă că se descurcă foarte rău financiar. Din bunătatea mea sufletească știi ce a făcut? A mers la poliție și m-a reclamat. Da!
A zis că i-am dat un mesaj prin care vreau să o ajut financiar. Ca să vezi cât e de rea lumea și de incultă. (...) Nu merită să te cobori la nivelul de percepere a unor individe sau indivizi care nu au niciun simbol de bunătate în eul lor.", a mai declarat artistul de muzică populară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest