Gheorghe Turda, reacție dură după ce Nicoleta Voicu l-a acuzat de șantaj emoțional: „Să stea potolită acolo”

 

Gheorghe Turda a avut o reacție dură după ce fosta lui iubită, Nicoleta Voicu l-a acuzat de șantaj emoțional și a susținut că este un bărbat agasat și insistent, în ciuda aparențelor!

Contactat de reporeterii Antena Stars, Gheroghe Turda a reacționat după acuzațiile făcut de Nicoleta Voicu. Interpretul de muzică populară dezminte toate spusele fostei iubite și mai mult de atât, a mărturisit că nu mai există loc de împăcare între ei, chiar dacă artista a dat de înțele altceva.

„Deci ea a făcut o remediere a relațiilor, dar într-un cuvânt nu se poate, pentru că nu se poate. Altceva nu mai am ce să declar. Eu nu am timp de ale mele probleme, mai ales de ale altora. Exclus, îmi bagă mie cuvintele în gură, când nu sunt ale mele cuvintele de genul.

Deocamdată să stea potolită acolo. Niciodată (n.r. nu vrea împacare). Când Gheorghe Turda spune nu, nu rămâne.” a spus Gheorghe Turda pentru Antena Stars.

„Un om insistent și agasant”

Chiar dacă în urmă cu câteva zile, atât Nicoleta Voicu, cât și Gheorghe Turda mărturiseau că au ajuns la sentimente mai bune, în ciuda tuturor neînțelegerilor pe care le-au avut în ultimul timp, iată că războiul dintre ei este departe de a se fi terminat.

Recent, interpreta de muzică populară a dezvăluit că fostul iubit nu este deloc așa cum se pretinde a fi în fața camerelor de filmat, ci din contră. Nicoleta Voicu l-a acuzat pe Gheorghe Turda de faptul că se folosește de șantajul emoțional și devine extrem de insistent atunci când vrea să o recâștige.

„Mă surprinde că dincolo de camerele de filmat este o altă persoană. În momentul ăla este diferit. Dincolo de aspectul pe care îl vede publicul este un om insistent, un om agasant, un om care folosește șantajul emoțional. I-am căzut în plasă pentru că a folosit fotografii cu nepoții lui, iar eu am avut o relație aparte cu ei.” a spus Nicoleta Voicu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest