Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, din nou, împreună! Primele declarații despre împăcare

 

Deși nimeni nu le mai dădea nicio șansă, Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au îngropat securea războiului și sunt, din nou, împreună.  Au uitat de toate acuzațiile și scandalurile dintre ei, iar acum vor să o ia de la început, dar mai multe despre împăcare ne-a spus interpreta de muzică populară!

Contactată de reporterii Antena Stars, Nicoleta Voicu a mărturisit că încă nu se poate numi o reală poveste de dragoste ce trăiește cu Gheorghe Turda, dar se bucură că nu mai există tensiuni negative între ei. Mai mult de atât, interpreta de muzică populară a dezvăluit cum s-a împăcat artistul.

„S-au așezat lucrurile în timp și au tot venit reacții pozitive din partea lui Gheorghe Turda către mine. A lăsat câteva rânduri la una dintre postările mele în care spuneam că sunt un om care și-a văzut tot timpul de viața lui, care nu a destrămat familia nimănui. Și cred că i-a plăcut foarte mult. Cunoscându-mă, a simțit nevoia să lase câteva rânduri acolo și m-a impresionat acest lucru.” a spus Nicoleta Voicu.

Interpreta de muzică populară a mai spus pentru Antena Stars, că niciodată nu a încercat să ascundă tentativele de împăcarea pe care le-a avut cu Gheorghe Turda, motiv pentru care mulți dintre cunoscuții celor doi îi vedeau la terease impreună. Iar acum că a reușit să îngroape securea războiului cu artistul, se simte mult mai fericită.

„Au fost de la început câteva tatonări. Ne-am tot întâlnit. Noi am tot fost văzuți de vecinii mei împreună. Eu sunt o persoană asumată. Nu am de ce să am o relație sau o întâlnire cu un bărbat pe ascuns. Eu nu pot să spun că suntem în punctul în care avem o relație, însă suntem la momentul de pace, de liniște și vom vedea dacă lucrurile trăite au fost în favoarea noastră, ne-au învățat ceva.

Mie mi-a fost mult mai greu fără el. Sunt mult mai bine decât în perioada în care nu ne vorbeam. Încă suntem confuzi, sunt sigură că nu este totul perfect. Este ceva-ul ăla care nu s-a rupt între noi, fizic am fost separați, dar sufletește nu.” a mai spus Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest