Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, întâlnire de gradul zero! Artistul nu-i dă pace fostei iubite: „Nici el nu știe ce vrea!”

 

Gheorghe Turda și fosta iubită, Nicoleta Voicu, s-au întâlnit în mare secret. Am aflat motivul revederii după mai bine de un an de la desparțire! Atât ea, cât și el au oferit declarații în exclusivitate pentru Antena Stars, în care au lămurit ce anume se întâmplă, de fapt, între ei.

Încurcate mai sunt căile dragostei, iar Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu se numără printre persoanele care știu foarte bine acest lucru. Chiar dacă au decis să se despartă în urmă cu mai bine de un an, se pare că cei doi nu pot sta departe unul de celălalt, oricât de mult ar încerca. Sau cel puțin asta spune interpreta de muzică populară. Mai mult de atât, artista a dezvăluit și că nehotărârea fostului iubit în ceea ce privește relația lor îi dă mari bătăi de cap.

”L-am întrebat de ce nu mă lasă în pace! Pentru că eu îmi doresc să rămân la o relație civilizată, ca între doi artiști care în momentul în care se întâlnesc, să nu întoarcă capul în sens opus. Și a spus că, practic, nici el nu știe ce vrea, dar nici nu mă poate lăsa în pace. Adică nici să renunțe de tot nu ar vrea. Cu siguranță, ceva acolo mai există pentru că noi am trăit și foarte multe lucruri frumoase împreună. Sunt convinsă că au existat și mai există sentimente. Nu ne e bine nici împreună, dar nici separat”, a spus Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.

Pe de altă parte, Gheroghe Turda a mărturisit că ultima întâlnire pe care a avut-o cu Nicoleta Voicu a fost una pur și simplu amicală, între doi oameni care au împărtășit momente frumoase împreună, dar nimic mai mult. Declarații care se cam bat cap în cap cu cele făcute de fosta iubită, care pretinde că interpretul de muzică populară o tachinează încontinuu.

”A fost o întâlnire normală, între doi oameni normali, cu scaun la cap și atât! Doar atât! Ce dacă ne-am întânit. Doar nu suntem dușmani să ne certăm, să ne urâm între noi. Suntem oameni civilizați, iar eu sunt un tip cumsecade și foarte atent cu tot ce înseamnă sexul frumos. Relațiile mele au fost statornice, nu mă împac cu nimeni, pentru că nu mă împac. E foarte bine singur, așa cum sunt eu. Sunt un tip foarte conciliant. Las câteodată de la mine ca să fie bine, dar fiecare își croiește așternutul, vorba aceea, cum vrea să doarmă. Sunt niște probleme care au fost și nu mai sunt și gata. Am încheiat discuția”, a spus Gheorghe Turda, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest