Gheorghe Zamfir a divorţat! Fosta lui soţie l-a acuzat de infidelitate şi violenţă

 
+2 click pentru
galerie

Viaţa maestrului Gheorghe Zamfir a fost mereu prinsă între scenă şi femei frumoase, iar despre aventurile lui a curs multă cerneală de-a lungul vremii! Iţele vieţii sentimentale a marelui artist au fost foarte încurcate.

După cinci ani de război aprig prin tribunale cu fosta soţie, franţuzoaica Marie Noelle, naistul a reuşit să redevină burlac şi în acte. Maestrul este un om liber în acte şi acum îşi poate reface viaţa cu femeia cu 44 de ani mai tânara, alaturi de care traieşte în prezent o frumoasa poveste de dragoste.

Tribunalul din Franţa a pronunţat divorţul naistului de franţuzoaica Marie Noelle, cea cu care a fost însurat 16 ani. Şi asta nu e tot! Magistraţii au stabilit chiar şi o pensie mai mica, dupa ce avocata lui Gheorghe Zamfir a prezentat dovezi clare în instanţă.

Marie Noelle este singura femeie pe care maestrul Zamfir a luat-o de soţie, în 1995, la Paris. Potrivit franţuzoaicei, violenţele şi infidelitaţile artistului ar fi fost cauza pentru care, la doar trei ani de la nunta, s-au desparţit, iar de atunci au taraganat prin tribunale. Totuşi, nici în prezent, războiul nu este încheiat. Abia acum începe adevarata batalie, căci franţuzoiaca şi maestrul naiului vor începe sa-şi împarta averea.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest