Gheorghe Zamfir, căsătorit cu o femeie cu 44 de ani mai tânără! Cine este soția naistului/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Gheorghe Zamfir este căsătorit cu o femeie cu 44 de ani mai tânăr. „Regele naiului” în vârstă de 79 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Nicoleta Beca, în vârstă de 35 de ani.

Gheorghe Zamfir se iubește de ani de zile cu o doamnă superbă, care i-a devenit și soție în urmă cu cinci ani. Naistul și Nicoleta Beca s-au cunoscut în 2008, în timpul unei emisiuni TV, însă pe vremea aceea, instrumentistul era căsătorit cu franțuzoaica Marie Noelle.

Divorțul celor doi a fost unul scandalos, artistul fiind acuzat de maltratare și infidelitate, motiv pentru care a fost nevoit să scoată din buzunar 5.300 de euro pe lună, iar după o perioadă a reușit sa reducă pensia de întreținere la 1.500 de euro lunar.

Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca formează un cuplu de 8 ani, trei dintre ei trăiți în paralel cu divorțul de prima soție. Ulterior, cei doi s-au căsătorit în 2015, iar nunta a fost una foarte discretă, potrivit spuselor avocatei maestrului.

„Căsătoria  a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase. Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreţie" spunea avocata lui Gheorghe Zamfir, la momentul acela, pentru click.ro.

În februarie 2016 a urmat cununia religioasă, care a avut loc în satul natal al maestrului, în Găești. Povestea de dragoste a celor doi este exact ca la început și mai mult decât atât, Gheorghe Zamfir i-a lăsat soției sale toate averea.

 "Este vorba despre apartamentul cu patru camere din zona Gării de Nord din Bucureşti, pe care l-a primit de la Viorel Lis când acesta era primar general al Capitalei. În ceea ce priveşte vila din Cobia-Găieşti, unde locuieşte de ani buni, alături de Nicoleta, Zamfir şi-a exprimat dorinţa ca după moartea sa să fie transformată în casă memorială." potrivit click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest