Gherghina Stancu a trăit momente de panică în metroul bucureștean: „Au deschis ușile cu levierul!”

 

trecut la Antena Stars.

 

Gherghina Stancu a avut parte de o experiență traumatizantă. Cântăreața de muzică populară a rămas blocată în subteran, în metroul din Capitală și s-a gândit la cel mai rău scenariu posibil, mai ales că a văzut numai disperare în jurul ei. Din relatările interpretei, metroul s-ar fi oprit brusc, în tunel, iar conducătorul nu a reușit să-l mai pornească. În cele din urmă, oamenii au fost evacuați, dar a fost necesară deschiderea forțată a ușilor cu levierul. Panica și teama se instalaseră în sufletele oamenilor. Artista s-a temut că mijlocul de transport pe sub pământ va lua foc, iar acolo își va găsi sfârșitul.

 

„Eu eram în primul vagon al metroului, s-a oprit metroul, au încercat de mai multe ori să-l pornească. (...) Lumea a intrat în panică. Am fost evacuați foarte greu. Ne-au ținut în tunel până când a ieșit toată lumea din metrou. Era chiar o doamnă în fața mea care a început să plângă, copiii au început să plângă. Am văzut persoane țipând. Aerul din tunel era greoi.  Au deschis ușile cu levierul”, a mărturisit Gherghina Stancu, la Antena Stars.

 

Întâmplarea și-a pus amprenta pe psihicul cântăreței, care se teme la fiecare coborâre în subteran că ar putea avea parte de un episod similar. Ea consideră că numa Dumnezeu a ajutat-o să scape cu viață din metroul respectiv. „Mulțumesc lui Dumnezeu că nu a luat foc. Vă dați seama că acolo puteam să murim carbonizați” a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest