Ghete damă cu toc sau fără?

 
+4 click pentru
galerie

Nimeni nu va pune la îndoială că sarcina principală a unei perechi de încălțăminte este de a păstra picioarele în căldură și confort. Dar acest lucru nu este suficient pentru o femeie. O pereche de ghete dama ar trebui sa fie de calitate, în tendințe și să arate bine.

Alegerea de ghete este întotdeauna o problemă dificilă, necesitând atenție, cât și gust estetic. Chiar dacă piața de încălțăminte de astăzi este destul de diversă și extinsă, uneori poate fi destul de dificil pentru o femeie să găsească o pereche de calitate.

Ghetele reprezintă unele dintre cele mai comode accesorii de iarnă, dat fiind faptul că ghete dama iarna pot fi purtate cu pantaloni, fustă și chiar cu o rochie. Ghetele țin picioarele în comfort și căldură pe tot pacursul iernii, iar frica conform căreia apa se va infiltra este redusă la zero dacă se alege corect materialul din care sunt confecționate.

Cu varietatea de stiluri și modele existente, orice femeie poate găsi ghete la modă care să se potrivească stilului ei. În plus, acest tip de încălțăminte se accesorizează bine cu aproape orice.

Unul dintre cele mai moderne modele de ghete este acela cu vârful rotungit. Sunt must have-ul oricărei doamne și domnișoare moderne. Modelele de ghete de acest gen sunt foarte diverse și se potrivesc pentru orice vârstă. La fel de dorite sunt și modelele clasice cu sau fără tocuri. Tocurile pot fi înalte sau joase, dar luand în considerare că iarna poate fi gheață pe jos, modelele cu toc mic sunt cele mai indicate.

Iubitoarele de rafinament și de modele mai îndrăznețe, pot opta pentru ghete cu decoruri. Astfel designerii recurg la utilizarea diferitelor pietre, ștrasuri, broderii, logo-uri, panglici și alte aplicații, culori contrastante și inserții de material, blană, nasturi și catarame.

Pe picioarele elegante și zvelte, ghetele înalte cu toc moderat vor arăta grozav. Acele femei cărora le pasa în primul rând de confort, vor aprecia modelele cu talpă joasă. Pantofii cu platformă nu sunt mai puțin populari. Platformele protejează picioarele de zăpadă, însă trebuie avută mare atenție la gheața care se formează iarna pe jos. Platforma poate favoriza o alunecare mai mare decât o încălțăminte cu toc mic.

La fel și alegerea culorii este foarte importantă. Pentru femeile care adoptă mai mult un stil smart-office și care vor un tip de ghete care se asortează ușor cu orice haină, sunt recomandate modele de culori neutre, cum ar fi negru, maro sau albastru închis. Pentru firi mai îndrăznețe, se propun culori vii, cum ar fi burgundy, orange sau chiar pink.

Indiferent de alegerea făcută, cel mai important lucru pentru orice femeie este ca ea să se simtă bine în pielea sa și să opteze doar pentru acele obiecte vestimentare în conformitate cu stilul și personalitatea ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest