Ghiciți personajul! Așa arăta în adolescență cel mai iubit manelist al momentului! FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Este unul dintre cei mai iubiți maneliști la ora actuală. Are milioane de vizualizări pe YouTube. Orice piesă scoate devine, automat, HIT! Iar noi avem o imagine cu el din adolescență! Despre cine să fie vorba oare?

În caz de nu v-ați prins deja, ei bine, personajul în cauză este chiar Jador! Și nu, nu este nicio glumă! Băiatul din imaginea de mai sus este chiar „Titanul Trending-ului” așa cum a fost botezat de colegii lui de breaslă, datorită succesului colosal de care s-a bucurat în ultima perioadă!

Dacă acum este unul dintre cei mai charmanți artisti români și unul dintre cei mai curtați bărbati din showbiz-ul autohton, nu putem spune același lucru și de Jador din adolescență. Artistul a avut parte de o ascensiune, atât profesională, cât și a înfățișării - după cum se poate observa în poza de mai sus.

Povestea de viață a lui Jador

Până a reușit să își facă un renume în industria muzicală din România, Jador a avut parte de o copilărie grea, cu multe lipsuri și greutăți, peste care a reușit, în cele din urmă, să treacă.

„Eu până în anul I de facultate nu am fost nici la mare, nici la munte, că nu aveam bani. La noi nu a existat niciodată o vacanță, că am avea bani pentru vacanță. Eu când văd soarele, marea... eu până în clasa a 12-a nu am fost la mare.(...) Când eram mic dormeam și cu sora mea și cu frate-miu în pat. Eram legat cu sârmă la pantaloni, iar acum nu mai am pretenții la haine”a continuat el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest