Gianluca Vacchi și iubita sa, în culmea fericirii! Vor deveni părinți! Cum au dat marea veste

 

Gianluca Vacchi și partenera sa de viață vor deveni părinți! Dansatorul miliardar, așa cum este cunoscut în showbiz-ul internațional, a fost cel care a făcut marele anunț de Ziua Mamei, pe contul său de socializare.

Italianul Gianluca Vacchi și iubita acestuia au dezvăluit că urmează să devină părinți, iar fericirea nici că putea să fie mai mare, la cât de mult se iubesc.

„Astăzi este ziua mamei. Și desigur, primul meu gând merge spre mama mea. Dar trebuie să spun că oricând în viața mea m-am gândit la mama fiului meu, acea femeie are caracteristicile lui Sharon. Sunt foarte fericit să vă anunț că eu și Sharon așteptăm un copil. Ea este mama copilului meu la care am visat mereu” a spus Gianluca Vacchi pe contul său de socializare.

Cine este iubita sa

Sharon Fonseca este o femeie extrem de frumoasă, dar și naturală, lucru la care nu mulți s-ar fi așteptat. Frumoasa șatenă a reușit să îl cucerească, dar și să îl pătreze lângă ea pe controversatul milionarul. Sharon are 25 de ani, este actriță, dar și model de origine venezueleană. A avut ceva apariții prin telenovele, însă a ajuns în lumina reflectoarelor datorită relației cu Gianluca Vacchi. Gurile rele au avut câte ceva de comentat de diferența de vârstă de 27 de ani între cei doi, însă ei și-au văzut, în continuare de relația lor și și-au trăit povestea de iubire, la maximum! Și iată că acum se pregătesc de rolul de părinți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest