Gică Popescu a uitat de bunele maniere, într-un restaurant de fițe! Cum a fost surprins chiar la masă cu soția/ VIDEO

 

Gică Popescu și-a lăsat bunele maniere acasă şi a ieşit în oraş!  Iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept marturie!

Gică Popescu și soția lui au ieșit la masă, dar fără maniere. Recent, fostul sportiv a decis să îsi răsfețe partenera de viață la terasa unui restaurant de fițe din Capitală. Fostul mare jucător și-a pus la punct ținuta și părul, însă a omis un lucru important. Iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro sunt dovada vie a acestui lucru. Este vorba despre cei șapte ani de acasă.

Îmbrăcat lejer într-un tricou alb și o pereche de pantaloni, Gigă Popescu a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce se relaxa într-un local cunoscut din București. Se pare că fostul fotbalist s-a simțit atât de bine, încât s-a relaxat un pic cam mult. Și a făcut niște gesturi nepoliticoase chiar în fața soției sale, dar și în fața unei domnișoare care pare a fi fiica celor doi.

În imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro, se poate observa cu Gigă Popescu înfuleca preparatele comandate în timp ce vorbea cu gura plină. După câteva clipe, și-a potrivit între dinți o scobitoare, dar nici acest lucru nu l-a oprit din vorbit. Însă asta nu este tot. După ce a lins lingurița de la cafea, „Baciul” a început să se scobească în dinți, fără să încerce nicicum să mascheze acest gest.

Chiar și așa, soția fostului fotbalist nu a luat în seamă gesturile, lucru ce demonstrează faptul că iubirea dintre cei doi este mai presus decât orice.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest