Gigă Popescu, măsuri extreme de teama coronavirusului! S-a baricadat în mașină de frică/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Gică Popescu a fost surprins în ipostaze, cu adevărat, inedite. Fostul fotbalist al generației de aur și-a luat măsuri dure pentru a se proteja de noul coronavirus, iar imaginile oferite de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie!

Pandemia de coronavirus i-a speriat și pe cei din lumea fotbalului, iar Gică Popescu este dovada vie. Deși echipat corespunzător pentru a nu lua contact cu virusul, fostul fotbalist al generației de aur tratează cu multă seriozitate această situație.

După ce s-a echipat ca la carte, Gică Popescu a ieșit din casă pentru a-i reda luciul bijuteriei pe patru roți pe care o deține. În drumul său a fost nevoit să oprească de câteva ori, preț de câteva secunde, iar asta pentru că la geamul său și-a făcut apariția un om al legii cu care a schimbat câteva vorbe, după care și-a văzut în continuare de drum.

Odată ajuns la destinație a intrat cu mașina în spălătorie, însă nu a coborât nicio clipă din bolidul de lux, nici măcar atunci când patru angajați s-au ocupat de treabă. Asta este dovada clara că fostul fotbalist și-a luat măsurik extreme și se ferește de contactul cu oamenii din jur.

Gică Popescu a ales să le dea indicații angajaților din mașină, astfel că singurul moment în care a fost nevoit să deschidă geamul, dar foarte puțin, a fost atunci când a trebuit să achite curățărea bolidului de lux.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest