Gigi Becali, donaţie fabuloasă pentru Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș"! „Ce să fac cu banii?” VIDEO

 

Gigi Becali se implică financiar şi ajută spitalele care au nevoie de sprijin în această perioadă. Afaceristul a făcut o donaţie pentru Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș", după ce reprezentanţii spitalului i-au cerut ajutorul pentru că se confruntau cu lipsuri mari în această perioadă dificilă prin care trece toată lumea.

A primit o listă cu tot ce era nevoie şi fără să stea pe gânduri, Gigi Becali a acceptat şi s-a pus pe cumpărat scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curăţenie, televizoare şi ce mai trebuia, ca pacienţilor să nu le lipsească nimic. Mai mult decât atât, latifundiarul din Pipera a declarat că va fi în permanenţă atent la nevoile medicilor şi îi va susţine cu tot ce poate!

Directorul spitalului i-a cerut ajutorul

Streinu-Cercel, directorul Institutului  Național de Boli Infecțioase „Matei Balș" i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali, pentru a proteja românii cât mai mult cu putinţă de pandemia de coronavirus. "Am o relație bună cu Streinu-Cercel și cu fiica dânsului, am vb la telefon și mi-au cerut mai multe obiecte, mese, scaune, am facut o listă pe care am onorat-o, am întrebat daca au nevoie și de medicamente, au spus că au destule. Am dat comandă la măști, mănuși, halate, din Turcia am comandat combinezoane. Și pentru azi am o listă pe care tebuie sa dau vreo 25 de mii de euro.", a declarat Gigi Becali, pentru România TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest