Gigi Becali, dus de urgenţă la spital! Latifundiarul trece prin momente grele

 

Momente de cumpănă pentru Gigi Becali! A ajuns de urgenţă la spitalul penitenciarului Poarta Albă, cu dureri la coloana vertebrală. A făcut investigaţii, dar nu este prima oară când deţinutul Becali acuză dureri insuportabile de spate. Chiar înainte de Revelion, a cerut ieşirea temporară din închisoare ca să-şi trateze problemele de sănătate

Nu sunt cele mai bune momente din viaţa de deţinut. Becali a cerut să fie văzut de un medic. Nu mai suporta durerile de spate. Latifundiarul suferă de scolioză. Şi ar avea şi dureri puternice de cap. A fost o zi grea pentru Gigi. Azi a primit încă o lovitură. N-a ajuns la academia naşului Hagi!

Primii deţinuţi de la Poarta Albă s-au prezentat la lucru, azi-dimineaţă. Cinci la număr. Au fost puşi să vopsească garduri, să sudeze, să îngrijească terenurile sportive. Becali, însă, nu se afla printre ei. Dezamăgit, naşul Gheorghe Hagi a plecat repede de la Academie, când a văzut că finul său lipseşte.

Comisia închisorii va desemna şi alţi deţinuţi săptămâna viitoare. Au aprobat să-i trimită la muncă, în aer liber, dar şi în clădirile Academiei.

Nu se ştie încă dacă Becali va ajunge să tundă iarba gazonului sau dacă va avea un loc la birou. Pe un post de consultant în fotbal, potrivit pentru ceea ce a fost cândva.

Chiar dacă se va întoarce la regim semideschis, Becali va avea voie să meargă la Academia lui Hagi. Va fi însă păzit şi nu va avea dreptul la telefon mobil la locul de muncă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest