Gigi Becali, la spital, pe perfuzii! Ce s-a întâmplat cu latifundiarul din Pipera

 

Deși a făcut niște declarații controversate în ceea ce privește pandemia de coronavirus, se pare că Gigi Becali se teme de totuși de infectarea cu virusul pentru care încă nu există niciun leac. Astfel că patronul lui FCSB a fost la o clinică, unde a stat pe perfuzii, pentru un tratament de vitaminizare.

Gigi Becali a luat o măsură extremă pentru a nu se infecta cu noul coronavirus! Latifundiarul din Pipera a urmat un tratament cu vitamine pentru a a-i spori imunitatea, mai ales că mama sa și verii săi, frații Victor și Giovanni au avut COVID-19, potrivit ProSport.ro.

Ultima vizită la clinică pentru tratamentul care îi ajută sistemul imunitar a uluit pe toată lumea, după ce, în urmă cu puțin timp, finanțatorul FCSB făcea niște declarații de-a dreptul frapante despre pandemia de coronavirus.

"Ce, Dumnezeu l-a făcut pe om cu mască? L-a făcut fără mască. Dacă nici ei n-au încredere în putearea lui Dumnezeu și Iisus...oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască? Fetele mele poartă mască, cred. Și nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Și dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine.”, a spunea Gigi Becali pentru România TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest