Gigi Becali, lovitură de zile mari! Face totul pentru transferul lui Constantin Budescu!

 

Gigi Becali îşi foloseşte toţi aşii din mânecă pentru transferul lui Constantin Budescu. După ce a auzit că jucătorul urmează să îşi rezilieze contractul cu Al Shabab, finanţatorul de la FCSB stă la pândă.

După o pauză de aproximativ patru ani, Gigi Becali vrea să îl readucă pe Constantin Budescu înapoi la FCSB, cu încrederea că poate ajuta extrem de mult la câştigarea titlului din Liga 1.

Conform Spynews.ro, Gigi Becali este dispus să plătească 20.000 de euro pe lună, fiind exact suma pe care jucătorul o câştiga chiar în urmă cu un an, detronându-l pe Dennis Man, cel care este cel mai bine plătit jucător, la ora actuală de la FCSB.

În ciuda propunerii tentante, Constantin Budescu are cu totul alte planuri. "Sărmăluţă" vrea să îşi continue cariera în lumea arabă, acolo unde râvneşte la 50.000 de euro pe lună.

”Budescu are mereu ușa deschisă! Îl aștept oricând la echipă. Nici nu trebuie să-i mai fac ofertă. El știe că îl vreau la echipă. Eu un jucător foarte bun. MM Stoica mi-a zis că încă mai are tricoul în care a jucat la FCSB și îl mai poartă. Nu știu dacă revine în România. El vrea bani. Dacă vine în România, vine de plăcere, nu pentru bani”, a spus Becali, pentru Gazetă, potrivit digisport.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest