Gigi Becali, măsuri drastice pentru a afla dacă este infectat cu noul coronavirus! „Dacă Hristos vrea să mor, atunci mor”

 

Gigi Becali se numără printre personalitățile din România care au investit sume uriașe de bani pentru combaterea virusului care a terorizat întreaga planetă. Iar pentru că nu stă locului, pentru a le oferi cadrelor medicale o mână de ajutor, latifundiarul din Pipera se expune dramatic riscului infectării cu COVID-19.

Astfel că Gigi Becali s-a testat de două ori pentru coronavirus! Și așa cum era de așteptat, patronul echipei FCSB a cumpărat teste pentru toată familia! Din fericire, atât rezultatul lui, cât și ale celor dragi au ieșit negative.

„Da, m-am testat cu toată familia. Am luat test PCR. De două ori m-am testat. De mine nu se ia. Am fost la liturghie în fiecare zi. Mai ales acum, în post, m-am împărtăşit de patru ori. Hristos este în mine”, a spus Gigi Becali la RTV.

Dar chiar și așa, problemele de sănatate nu l-au ocolit complet, motiv pentru care a renunțat definitiv la fumat și la parfum, din cauza unor dureri de stomac și din dorința de a se mântui.

„La fumat am renunţat. La parfum am renunţat. Am dat 5000 de euro pe sticluţa de parfum. Nu avea nimeni din toată ţara. Igiena personală este spălatul. Nu mă mai dau cu parfum. Nu îmi vine să cred. Nici nu ştiau alţii cu ce mă dădeam eu. Acum nu mai vreau. E deşertăciune.”, a mai dezvăluit Becali. 

Latifundiarul din Pipera a mai ținut să precizeze că motivul principal pentru care nu a fost infectat s-a datorat împărtășaniei și credinței în Dumnezeu, mai ales că el a simțit pe pielea lui „palmele divine” ori de câte ori a călcat strâmb.

Noi, fiind în el, suntem rude cu Dumnezeu. N-are cum să vină boala. Dacă eşti împărtăşit, nu vin nici miliardele de virusuri. Nici dacă stau lângă tine. Dacă sunt păcătos, imediat îmi dă câte una”. a completat Gigi Becali.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest