Gigi Becali, prima aniversare în libertate: "Am vorbit şi "am câştigat" puşcărie!"

 
+2 click pentru
galerie

Nu mai vrea să se dea în spectacol! Pentru Gigi Becali vremurile în care arunca bani în stânga şi-n dreapta oricui îi ura La mulţi Ani, au apus. Astăzi, de ziua lui, "Războinicul Luminii" a uitat de băile de mulţime şi şi-a început onomastica la biserică, alături de familie.

Dădea bani celor care mergeau la palat să-i ureze La Mulţi Ani, făcea baie de mulţime sau stătea cu orele în platourile televiziunilor! Aşa obişnuia să-şi petreacă Gigi Becali onomastica. Dar vremurile acelea au apus. În zi de sărbătoare, latifundiarul din Pipera a preferat să fie discret.

"E ziua mea, dar nu vorbesc, nu petrec. Dacă vorbesc, câştig ceva? Un mesaj pentru cei care vă iubesc. Niciun mesaj nu dau. Îmi văd de treaba mea, câştig ceva dacă vorbesc? Am vorbit până acum, am câştigat ceva? Ştii ce am câştigat? Puşcărie," a spus Gigi Becali.

După o oră de stat în biserică, Gigi Becali a ieşit senin şi ceva mai vorbăreţ.

"Mă interesează să mă îmbogățesc duhovnicește. Atât mă interesează. Nu sunt încă pregătit, nu am atât de multe arme duhovnicești și atât de puternic nu sunt. Voi nu înțelegeți asta. Nu mă mai interesează decât Mântuirea, altceva, nimic, nu înțelegeți? Uite acum am vorbit, vezi, am fost fraier că am vorbit," a mai spus Becali.

Se pare că s-a zis cu vechiul Gigi care obişnuia să facă spectacol de ziua Sfântului Gheorghe. Într-un final, omul de afaceri a transmis un mesaj tuturor crestinilor. Gigi Becali a venit la biserică abia după ce mama şi soţia lui au ajuns şi a plecat înaintea acestora, aşa cum a venit: în linişte.

Foto: Spynews.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest