Gigi Becali, reacție halucinantă după ce a fost prins de poliție fără declarația pe proprie răspundere: „Ce-i aia”

 

Gigi Becali se numără printre personalitățile care au oferit o mână de ajutor medicilor din prima linie care se luptă cu virusul COVID-19, prin donațiile sale fabuloase. Latifundiarul din Pipera este cunoscut pentru actele de caritate pe care le face, dar chiar si așa, legea este lege pentru toți!

Gigi Becali a fost oprit de poliție și prins fără declarația pe proprie răspundere pe care trebuie să o aibă, în posesie, toată lumea care își dorește să iasă din case, în perioada stării de urgență.

Extrem de iritat din cauza gestului facut de oamenii legii, latifundiarul din Pipera a avut o reacție halucinantă, considerând că nu are nevoie de o asemenea declarație, în contextul în care el este cel care face angajările, nu cel care prestează serviciile.

„Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nicio declaraţie. Păi ce-i aia. Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă. Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici. Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei. Cum să îi spui lui Gigi Becali  – Unde te duci? -. Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata.", a povestit Gigi Becali la Antena 3.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest