Gigi Becali se laudă că a descoperit tratamentul pentru coronavirus: „La revedere, în 5 zile au ieșit negativ”

 

Gigi Becali se laudă că a descoperit un tratament eficient pentru coronavirus! Și mai mult de atât, latifundiarul din Pipera susține că deja „leacul” a fost testat de câțiva oameni infectați și a dat roade.

Gigi Becali a intrat, din nou, în atenția tuturor, cu o nouă serie de declarații controversate referitoare la pandemia de coronavirus. După ce a tot susținut ca nu crede că boala COVID-19 este atât de serioasă, finanțatorul FCSB a dezvăluit că a descoperit și leacul pentru coronavirus.

Potrivit spuselor lui, tratamentul constă într-un amestec de minerale și de vitamine. Cei care au testat “leacul” au fost șoferul și cele două femei de serviciu ale sale care au fost infectați cu virusul.

„Au fost infectaţi şi i-am izolat într-o casă, le-am făcut vitamina C, 30 de grame, amidon, vitamina D şi zinc şi la revedere, în 5 zile au ieşit negativ. Doctorii le-au aplicat tratamentul, nu eu”a spus Becali, la Antena 3.

Susține că nu se poate infecta cu COVID-19

Din seria declarațiilor șocante ale lui Gigi Becali fac parte și ultimele mărturii, în care a ținut să precizeze că virusul nu se poate atinge de el pentru că merge în fiecare zi la Biserică și se împărtășește în fiecare săptămână.

„Ce, Dumnezeu l-a făcut pe Iisus cu mască? L-a făcut fără mască. Dacă nici ei nu au încredere în puterea lui Dumnezeu și Iisus… Oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască? Fetele mele poartă mască, cred. Și nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Și dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest