Gigi Becali susține că a vindecat o întreagă comună de COVID-19: „E un fleac. Vreau să aduc medicamente din India”

 

Gigi Becali a făcut niște declarații surprinzătoare despre coronavirus! Latifundiarul din Pipera susține că și-a vindecat rudele de COVID-19, cât și o comună întreagă de oameni, datorită unor medicamente pe care le-a dat chiar el.

Gigi Becali a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale, în vârstă de 90 de ani, care a fost infectată cu noul coronavirus. Finanțatorul FCSB a dezvăluit că în momentul în care a aflat că femeia care i-a dat viață a contactat virusul, a căutat toate soluțiile posibile pentru a o vindeca. Și a reușit.

Mai mult de atât, Gigi Becali susține că pe lângă mama sa, și verii săi, Giovanni și Victor Becali, angajații săi, dar și locatarii comunei în care locuiește au beneficiat de tratamentul minune contra noului coronavirus, care a făcut minuni în toate cazurile.

„De la mama mea, o femeie în vârstă de 90 de ani, până la verii Giovani şi Victor Becali, dar şi şoferi şi femei de serviciu, toţi au avut (coronavirus – n.r.). Numai pe mine m-a ferit Dumnezeu. Mama mea nu are nimic, e vindecată, are 90 de ani, e vindecată de două luni. Am avut toată comuna aproape (în care locuieşte – n.r.) bolnavă. Le-am dat medicamente, că am avut ce să dau”, a spus omul de afaceri Gigi Becali.

Mai mult de atât, Gigi Becali a mărturisit că are în plan să aducă medicamente din India și din Rusia pentru a le introduce în farmaciile din România, fără niciun adaos comercial, ca oamenii de rând care au fost infectați cu noul coronavirus, să poată scăpa de virus, fără să fie nevoiți să scoată prea mulți bani din buzunar.

„Vreau să aduc nişte medicamente din India, pentru că virusul ăsta e un fleac. Au avut zeci de persoane pe care i-am videcat. Să ne spună ministrul Sănătăţii, dacă ai virusul, te duci şi iei de la farmacie, cutare medicament. Că ei, de ce mor? Că stau fără niciun tratament 2-3 săptămâni. 

Şi, atunci, eu ce vreau să fac? Să aduc medicamente din India sau din Rusia, să le pun în farmaciile din România fără niciun adaos comercial, ca să putem să salvăm oamenii, să nu moară”, a spus omul de afaceri Gigi Becali la Antena 3.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest