Gigi Becali susține că nu se poate infecta cu COVID-19: „Avem în ADN-ul nostru Sfânta Liturghie”

 

Gigi Becali a avut o reacție fără precedent în ceea ce privește pandemia de coronavirus! Latifundiarul din Pipera sustine că nu se poate infecta cu COVID-19, dat fiind că merge la Biserică des și se împărtășește săptămânal!

Gigi Becali a vorbit despre situația în care se află România la momentul actual, din cauza pandemiei de coronavirus și s-a declarat nemulțumit de faptul că oamenii trebuie să poarte mască, în spațiile închise. Patronul FCSB susține că românii sunt protejați de Puterea Divină, datorită numărului mare de creștini-ortodocși din țară.

„Ce, Dumnezeu l-a făcut pe Iisus cu mască? L-a făcut fără mască. Dacă nici ei nu au încredere în puterea lui Dumnezeu și Iisus… Oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască? Fetele mele poartă mască, cred. Și nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Și dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro

Mai mult de atât, Gigi Becali crede că virusul este creat de oameni care vor să distrugă popoare și să genereze panică între oameni.

„Spun din fericire că noi suntem pe acea listă neagră. Noi avem 2.000 de morți în șapte luni, ei în două zile, nu le e puțin rușine așa? Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru că noi suntem țară ortodoxă. Ne îmbolnăvim, ne îmbolnăvim. Cine se îmbolnăvește se duce la doctor. Ăia care au creat virusul vor să facă panică, să distrugă popoare. Lăsați-ne în pace. Ei nu mai fac teste, păi dacă s-ar face teste în Italia ar vedea că are 7.000. Noi avem în ADN nostru Sfânta Liturghie în sânge. Ne protejează Dumnezeu și nu murim de covid”, a mai spus latifundiarul din Pipera.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest