Gigi Hadid a născut! Prima imagine cu fiica modelului și a lui Zayn Malik/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Gigi Hadid și Zayn Malik au devenit părinți  pentru prima dată! Modelul de la „Victoria’s Secrets” a adus pe lume o fetiță sănătoasă tun, iar anunțul a fost făcut de artistul internațional, prin intemediul unui mesaj emoționant.

Gigi Hadid și Zayn Malik sunt în culmea fericirii, odată ce au intrat în noul rol! Cântărețul a fost cel care a dat marea veste pe Twitter, printr-un mesaj și o imagine emoționante.

”Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. Dragostea pe care o simt pentru acest mic om este dincolo de înțelegerea mea. Recunoscător să o cunosc, mândru că o numesc a mea și recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună”, a scris Zayn.

La scurt timp după ce Zayn Malik a împărtășit bucuria pe care o poartă în suflet că a devenit tată, a distribuit și Gigi Hadid imaginea. Așa cum era de așteptat, și modelul a scris câteva cuvinte înduioșătoare despre micuța ei pe care a adus-o pe această lume.

”Fata noastră s-a alăturat Pământului în această săptămână și deja ne-a schimbat lumea. Atât de îndrăgostită”, a scris modelul.

Printre cele mai apropiate persoane ale cuplului care au scris mesaje emoționante odată cu nașterea micuței, s-a numărat și Mohamed Hadid, tatăl top modelului, care i-a lăsat noului membru al familiei sale, o mică scrisoare de întâmpinare.

 „Bună, micuța mea nepoată, sunt eu, inima mea e cât se poate de fericită. Îți doresc soarele și luna, îți doresc pentru tine un timp fericit. În numele lui Dumnezeu cel milostiv, vreau să spun că te iubesc sunt atât de mândru de tine. @Gigihadid”.Să știi că bunicul este mereu aproape, aș face orice, orice pentru tine, draga mea. Când am auzit că ești pe drum, am zâmbit și am șters o lacrimă. Am plâns pentru că știam că inima mea îți va aparține întotdeauna.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest