Gigi Hadid, cu burtica de gravidă la vedere! Cum arată top modelul acum/ FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Gigi Hadid le-a arătat admiratorilor burtica de gravidă, în cadrul unui live pe contul său de socializare. Top modelul și Zayn Malik vor deveni părinți pentru prima dată!

Gigi Hadid se află în ultimul trimestru de sarcină și peste o lună își va ține bebelușul în brațe, pentru prima dată. Top modelul de origine palestiniană a intrat în legătură cu fanii săi de pe instagram, cărora le-a arătat burtica de gravidă (GALERIE FOTO), după ce un admirator a pus la îndoială faptul că este însărcinată.

Nu arăți deloc însărcinată în salopeta asta, i-a scris un admirator chiar în timpul live-ului.

Din față se vede normal. E o altă poveste când... uitați, asta e burta mea! E acolo. Din față se vede diferit, înțelegeți?, a fost replica celebrei manechine.

În timpul live-ului, Gigi Hadid a vrut să lămurească și de ce nu a vrut să transforme sarcina ei într-un subiect de știri. Vedeta a mărturisit că faptul că este insărcinată, nu este cel mai important lucru al oamenilor, la ora actuală, astfel că: Acesta este motivul pentru care am simțit că nu e cazul să împărtășesc așa ceva mai departe de familia mea și prietenii mei, a spus Gigi Hadid

Gigi Hadid și Zayn Malik, părinți pentru prima dată

Gigi Hadid și Zayn Malik au o poveste de dragoste controversată. Cele două vedete au început o relație în 2015, iar după trei ani au decis să meargă pe drumuri separate. Trei luni mai târziu anunțau împăcarea, însă în luna noiembrie a aceluiași ani s-au despărțit din nou. După un an și jumătate, la începutul anului 2020, Gigi și Zayn au fost surprinși împreună, iar după au anunțat că vor avea un copil.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest