Gigi Hadid și Zayn Malik vor deveni părinți pentru prima dată! Apropiații cuplului i-au dat de gol!

 

Bombă în showbiz-ul internaționat! Gigi Hadid și Zayn Malik  așteaptă primul lor copil împreună, iar potrivit surselor apropiate cuplului, cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor!

Surse din interiorul familiei au dezvăluit pentru TMZ și Entertainment Tonight că sarcina lui Gigi Hadid are deja 20 de săptămâni. Vestea uluitoare vine după împăcarea neașteptată pe care au avut-o, după ce modelul s-a afișat la brațul fostului membru al trupei One Direction, chiar petrecerea organizată cu ocazia zilei lui de naștere.

„Gigi și Zayn așteaptă primul copil împreună și sunt foarte entuziasmați”, a spus o sursă, pentru Entertainment Tonight. „Gigi a păstrat secretul în cercul de prieteni și în familie, având în vedere că are doar câteva luni de sarcină.”

Conform acelorași surse, cele două vedete au decis să treacă la nivelul următor și să aibă un copil împreună, în momentul în care au conștientizat că sentimentele pe care și le poartă sunt extrem de puternice și unice.

Un cuplu controversat

Nu puțin au fost dățile când Gigi Hadid și Zayn Malik au decis să se despartă, din cauza meseriilor pe care le au și a puținului timp pe care reușeau să îl petreacă împreună. Însă separările nu au fost cauzate niciodată de infidelități sau de certuri, astfel că admiratorii celor doi abia așteptau o reîmpăcare definitivă.

Pentru că vestea sarcinii lui Gigi Hadid încă nu a fost confirmată de niciunul dintre ei, fanii așteaptă cu sufletul la gură prima reacție din partea lor.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest