Gina Lincan și-a găsit casa visurilor cu ajutor divin: „Dumnezeu a făcut ca în loc să o luăm în stânga, am luat-o în dreapta”

 

Artista a investit aproape 200.000 de euro în noua locuință, la care doar visase până să o descopere.

 

Gina Lincan și-a îndeplinit visul chiar în preajma sărbătorilor. S-a mutat într-o casă spațioasă, după ce a vândut două apartamente pentru a susține efortul financiar, care nu a fost deloc unul ușor. Artista apreciază că fără ajutor divin nu ar fi putut să găsească o casă care să-i placă atât de tare. Cum i-a trecut pragul i-a spus soțului ei că aceasta este proprietatea pe care și-o dorește.

 

Eu cred că Dumnezeu ne-a făcut cel mai frumos cadou, în preajma Craciunului, această căsuță. Noi ne-am dorit o căsuță ca fiecare, cu curte. După o luna și ceva de căutări, Dumnezeu a făcut ca în loc să o luăm în stânga, am luat-o în dreapta. Când am intrat am zis că dacă nu o iau nu mai vreau niciuna. Am plâns, am simțit că o să fie a noastră.”, a declarat Gina Lincan, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Casa are un living foarte spațios, bucătărie deschisă, un dormitor la parter și alte trei dormitoare la etaj. De cum a cumpărat-o, artista a început să o mobileze după gustul ei. Mai are de amenajat doar curtea. Căsuța s-a a costat peste 100.000 de euro, aproape 200.000 de euro, am mai avut niște proprietăți pe care le-am vândut.”, a mai spus Gina Lincan, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest