Gina Pistol a împlinit 41 de ani. Ce cadou a primit de ziua ei de la Smiley

 

Gina Pistol a împlinit 41 de ani. Prezentatoarea TV își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Gina Pistol împlinește 41 de ani și se declară o femeie împlinită, în special pe plan personal. Vedeta a devenit mămică în luna martie și este pentru prima zi de naștere petrecută alături de fiica sa.

Gina Pistol a împlinit 41 de ani. Motiv de sărbătoare în familia lui Smiley și a Ginei Pistol. Celebra prezentatoare TV a împlinit astăzi 41 de ani. Vedeta este extrem de fericită, mai ales acum că a devenit mămică. În luna martie, Gina Pistol a adus pe lume o fetiță minunată, Josephine, făcându-l fericit pe iubitul ei, Smiley. În această dimineață, artistul a postat pe rețelele de socializare o imagine emoționantă alături Gina și fiica lor, Josephine. „Ziua fetelor mele!‘, este mesajul pe care l-a scris Smiley în dreptul pozei de pe Instagram.

Vedeta a primit multe urări din partea internauților, iar mesajele din partea fanilor săi au fost emoționante. ”El a fost primul (n.r. Smiley). Eu am adormit aseară pe la 23:30 că nu mai puteam de oboseală. Mi-a spus ”La mulți ani” așa adormită. Vom sta acasă, cu fiica, cu pisica, cu Andrei și nu facem nimic. Este așa fain acasă, doar cu noi”, a declarat Gina Pistol la Antena Stars. Prezentatoarea TV a recunoscut că este foarte fericită și nu poate exprima în cuvinte tot ce simte în tot acest moment. Blondina a mărturisit că în ultima perioadă a fost obosită, dar se simte împlinită atunci când își ține fetița în brațe.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest