Gina Pistol a revenit la Chefi la Cuțite! „Mă simt ca și cum aș fi fost plecată în Asia Express!”

 

Iubita lui Smiley și-a făcut o reapariție spectaculoasă la cooking show-ul de la Antena 1, după o lungă perioadă de absență.

 

După o bună perioadă cât a avut grijă de micuța Josephine, iubita lui Smiley s-a întors să prezinte Chefi la cuțite. Momentul a fost unul emoționant atât pentru ea, cât și pentru cei 3 chefi care de-abia o așteptau să revină în platoul emisiunii. Gina Pistol a revenit pentru prima dată la Chefi la cuțite, după ce a adus-o pe lume pe micuța Josephine, fetița ei și a lui Smiley. Frumoasa prezentatoare a avut o apariție spectaculoasă și toată lumea a izbucnit în lacrimi de fericire.

 

De altfel, nu este niciun secret faptul că jurații de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea i-au dus dorul Ginei Pistol, așa cum chiar ei au mărturisit de mai multe ori. Nici nu a intrat bine în platou, căci cel care a sărit imediat să o ia în brațe a fost chiar Cătălin Scărlătescu. Gina Pistol nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns. Revederea a fost una emoționantă, iar concurenții de la Asia Express aflați acum în bucătăria de la Chefi la cuțite s-au bucurat să o vadă.

 

”Îmi pare bine că sunt aici, îmi pare bine că vă văd, în primul rând și să stiți că este și sărbătoare în inima mea. Trebuie să vă spun ”La mulți ani”, pentru că astăzi este ziua Antenei 1. Nu știu voi cum sunteți, dar eu mă simt ca și cum aș fi fost plecată în Asia Express. Pentru că și de Asia mi-e dor. Și cu cine altcineva să fac echipă de sărbătoare dacă nu cu simpaticii mei”, a mărturisit Gina Pistol.

 

”A fost foarte emoționant. Nu am mai văzut-o de mult pe Gina și s-a discutat foarte mult despre cea mică, despre faptul că ar trebui să ne apucăm, cel mai probabil, să reamenajăm locul ăla al ei, unde am ținut-o cât a fost însărcinată, acum să îl facem și cu un pătuț și cu un blender pentru diversificare”, a spus Florin Dumitrescu.

 

Simpaticii Ginei sunt concurenții de la Asia Express, care au intrat în platou toți o dată. Cătălin Scărlătescu este de părere că acestora le va fi ușor să se adapteze în bucătărie, după toate probele prin care au trecut la Asia Express, pe Drumul Împăraților: „Sunt super munciți, în toate probele posibile. Le va fi ușor să gătească”. Însă Eliza Natanticu știe că nu a învățat prea multe la Asia Express care să o ajute în mod real în bucătărie: „Experiența de la Asia Express nu mă va ajuta prea mult, că acolo nu am făcut mâncare, ci am cerșit-o”. În vreme ce finalistul Cuza și-a expus toate calitățile: „Am venit în pantaloni scurți pentru a mă mișca bine în bucătărie, pentru că nu ști când e nevoie să aduci cuiva apă, să-I muți o farfurie. Eu sunt pentru echipă, nu sunt individualist”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest