Gina Pistol a vorbit despre gelozie și începutul relației cu Smiley. Relația lor nu a fost ferită de episoade neplăcute

 

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu fericit și au parte de multă împlinire pe plan personal, dar lucrurile nu au fost  astfel pentru ei încă de la început. În lunile lor de început, au ales să-ți țină relația ascunsă de publicul lor, fapt ce le-a creat anumite neplăceri. Într-un moment de sinceritate, prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” a vorbit despre gelozie și întâmplările cu care s-a confruntat de-a lungul timpului în relația sa. 

Gina Pistol și Smiley se numără printre cele mai îndrăgite personalități din mediul public din țara noastră, tocmai de aceea vestea că sunt împreună a fost foarte bine primită de public. Oamenii s-au bucurat că cele două vedete și-au găsit perechea, chiar dacă au ales să fie foarte modești în ceea ce privește legătura lor.

Înainte ca relația lor să devină publică, Gina și Smiley au făcut tot posibilul să se bucure de intimitate. Chiar dacă nu se ascundeau și mergeau adesea la evenimente și concerte împreună, legătura lor nu era mereu evidentă pentru toată lumea. Toți știau că sunt prieteni, așa că prezența gazdei de la „Chefi la Cuțite” în jurul artistului nu a fost un semnal pentru fanele acestuia să nu-i facă anumite avansuri.

De atunci au trecut câțiva ani, iar Gina își amintește cu amuzament de momentele în care iubitul său avea parte de prea multă atenție din partea unor doamne sau domnișoare. În timp ce acestea flirtau cu Smiley, ea nu putea decât să stea deoparte și să observe, iar gelozia nu a lipsit din relația lor.

„Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha. Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur. Era super fun! Întreceau o limită! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el. Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor, când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui.”, a declarat Gina Pistol.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest