Gina Pistol a vrut să fie concurentă la Asia Express. Cum a ajuns prezentatoare

 

Gina Pistol a dezvăluit că a vrut să participe la Asia Express în calitate de concurentă. Deși a prezentat primele trei sezoane ale emisiunii de la Antena 1, iubita lui Smiley și-a dorit foarte mult să apară în competiție și să treacă prin probele la care sunt supuse echipele de vedete. Ea a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, la castingul pentru Asia Express.

 Gina Pistol a fost prezentatoarea emisiunii Asia Express timp de trei sezoane, iar la cel de-al patrulea sezon a fost înlocuită de Irina Fodor, după ce blondina a născut o fetiță. Cu toate că se află în concediu de creștere copil, Gina Pistol nu s-a ‘desprins’ de tot de Asia Express. Vedeta tv a fost invitată recent în emisiunea „Asia mai târziu”, prezentată de Cuza și Emi, concurenți ai show-ului de la Antena 1.

Iubita lui Smiley nu a avut rețineri să mărturisească că și-ar fi dorit să fie concurentă la Asia Express și a detaliat ce s-a întâmplat când a fost la casting.

„Ai impresia că prezentatoarea ajunge acolo ca o zână, dar ziua mea începea pe la 3:30 – 4:00 dimineața. Eu ajungeam înaintea concurenților, aveam de tras cadre. Eu nu aveam timp mort, singurul timp mort era în mașină, când mă deplasam dintr-un loc în altul. Era foarte greu!', a spus Gina Pistol, conform a1.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest