Gina Pistol, despre prima ceartă cu Smiley. „Eu când mă supăr rău de tot, gata”

 

Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani și Smiey, în vârstă de 37 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Cei doi au împreună o fetiță, care le-a schimbat total viața.  În emisiunea de pe YouTube a solistului, 8, 8 și ceva fix, Gina și Smiley au povestit prima lor ceartă

„Era începutul relației și încă învățam lecția răbdării”, a început Gina. „Nu locuiam încă împreună, mai rămâneam un weekend.  Îmi spune Andrei: «Pe la 20:00 termin la studio». Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto…”, a continuat prezentatoarea. „19:30, zic hai că nu-l întreb acum, îl mai las puțin, îl întreb pe la fără 5, să nu par disperată: «Ce faci, cum merge?». «Mamă, fac acum o piesă, mai am puțin», mi-a scris. Zic: «Aștept, nu-i problemă». Eu toată îmbrăcată, stăteam așa ca o păpușă în cutie”, a mai spus. 

„Se face 21:00, zic nu-i scriu acum să nu fiu insistentă. 21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: «Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto». Îi vedeam încântarea, entuziasmul, și-am zis să nu i-l stric… 1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul”, a completat. „Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: «Ne mai vedem sau nu?». Zice: «Mai durează puțin». «Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu». (…) Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a încheiat Gina.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest